Retour informatie

Wil je jouw bestelling retourneren? Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. Je kunt je retour aanmelden op het volgende e-mail adres:

retour@strongeaglewear.nl

Het product kan alleen ongebruikt, met een notitie met naam en ordernummer in de originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.


Wij zullen het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst crediteren.

Retouradres
Strong Eagle
De Potvis 50
1797 TA
Den Hoorn

Voor verdere vragen, neem contact met ons op via retour@strongeaglewear.nl

Verzending

Alle bestellingen worden verpakt en verzonden binnen 1-2 werkdagen, volgend op de datum van aankoop 

Indien wij om welke reden dan ook deze levertijd niet kunnen halen, zullen wij uiteraard zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Levering vindt plaats via de postbode of pakketdienst van PostNL/DHL

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra je bestelling is verzonden, ontvangt je een verzendbevestiging per e-mail met een link die rechtstreeks naar de trackingpagina leidt.

Zijn er douanerechten en heffingen?
Voor bestellingen vanuit de Europese Unie zijn er geen douane en rechten.

Voor internationale bestellingen - als jouw pakket rechten en heffingen heeft, zal de douane of vervoerder jou hierover informeren. Helaas zijn deze kosten buiten onze controle en wij zijn niet verantwoordelijk voor douane en rechten.

Als je weigert de douane te betalen, wordt het pakket naar ons teruggestuurd. 

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of diensten. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt een mail sturen naar:

klantenservice@STRONGEAGLEWEAR.NL 

Onze medewerkers van de klachtenafdeling zullen de klacht bekijken
en proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst op uw klacht reageren, mocht het langer duren dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten te registreren via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Indien de klacht nog niet elders in behandeling is genomen dan staat het u vrij om de klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.

Vraag

Heb je een vraag over een item of iets anders? Stuur een e-mail naar info@strongeaglewear.nl e-mails worden doorgaans binnen 3 werkdagen beantwoord.